ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

18 06 2008

Μπουχτίσα(με) από τα συγκλονιστικά γεγονότα των τελευταίων ημερών με πρωταγωνιστές gay και μη (γνωστούς και wanna be), από την γενική ηλιθιότητα που επικρατεί (που να είσαι και «δημοσιογράφος»), από τα μυξοπαράπονα των προπονητών για την παρουσία της ΟΜΑΔΑΡΑΣ της καρδιάς μας η οποία μας έβγαλε στους δρόμους όπως κανένα άλλο γεγονός ή πρόσωπο δεν τα κατάφερε τα τελευταλια χρόνια και την οποία στην δύσκολη στιγμή σαν γνήσιοι Έλληνες της βιάζουμε πάλι.

Μπουχτίσα(με) από την χαζομάρα των πολιτικών «μας» (ΟΛΩΝ) οι οποίοι ειλικρινά δεν έχουν πάρει χαμπάρι σχετικά με τα πραγματικά μηνύματα της ελληνικής κοινωνίας. Γιατί αν στρόφαρε το ρημάδι θα αντιλαμβανόντουσαν ότι η κοινωνική παρακαταθήκη που μας αφήνουν είναι τόσο σάπια, τόσο σαθρή που δεν αφήνει κανένα περιθώριο φρέσκιας ανάσας. Θα καταλάβαιναν και θα το βούλωναν μπρόστά στην καταστροφή της Πελοποννησιακής γης και κοινωνίας. Ειλικρινά πότε θα σταματήσουν τα λόγια και θα μιλάνε μόνο με τα έργα τους;;;;;;

Για αυτό και εγώ τους αφιερώνω την παραπάνω φωτό για να ζητήσω απ’ όλους αυτούς να κάτσουν και να αράξουν παράμερα και να αφήσουν τους νέους ανθρώπους να πάρουν τα ηνία και οδηγήσουν την χώρα αυτή σε  ένα καλύτερο αύριο.

Advertisements

Ενέργειες

Πληροφορίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: